Tema: Aukcije
View Single Post
Staro 09.11.2009., 00:27   #12
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
1. Broj bumpova na aukcijama vrijedi kao i na prodaji? Vjerujem da da no kako kupci bidanjem ujedno i bumpaju, vrijedi pitati.

2. Da li puse zamjene kod aukcija?
Recimo prodajem monitor i napisem kako pod racun moze P180. Trenuta cijena monitora bude 650kn a s covjekom koji nudi P180 dogovorim da je vrijednost casea 600kn nakon cega on bida 700kn (case +100kn).
Ili se najbolje drzati C&C-a?

3. Da li se moze voditi vise paralelnih aukcija?
1. A ono, nije definirano pravilima brijem, tak da - kao da je na prodaji. Ali koristi razum pa nemoj bumpat ak je tema prva na listi i slično

2. Po meni, tu bi moglo biti svega. Od raznih dogovora preko PM-a i sranja. Ako ti unaprijed odrediš cijenu toga što bi uzeo pod račun (znači ti veliš, uzimam P180 pod račun i cijenim ga 450kn; onda tko razmišlja o ponudi a ima to kućište i bi razmislio jel cijena fer ili ne). Ali po meni bedasto, jer onda je to čista razmjena sa nadoplatom.

3. Naravno, u istom thread-u da ti budu svi predmeti, kao i do sada

Što se mene tiče, ako neće biti silovanja aukcija,a prodavači su fer korektni, ne vidim zašto im ne bi mogli staviti tih par dana sticky na temi aukcije . Nakon postanja aukcije javiš modu da ti ga okači (da ne bi bilo da nismo vidjeli) i nakon što je gotova, otkačimo ju . Ali već vidim da bi onda bilo silovanja aukcija, ali možemo probati, why not.