View Single Post
Staro 08.11.2009., 21:26   #177
tgecek
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
ovdje kolega forumaš nema nikakvih osnova za prigovor jer da je i polagao po starom i dobio mogao je dobit samo vozačku s ograničenjem upravljanja na 2g a kako je rekao da ima 19 znači da nije mogao nikako te 2g odradit jer tek sa 18 je mogao dobit dozvolu znači minimalno na 20 rođendan je i teoretski mogao bit oslobođen ograničenja, a u praksi i malo dulje naravno tako da mislim da nema šanse da mu prigovor prođe...
znam ja sve to,ja ne poricem krivnju makar mi je to jedini auto koji imamo kod kuce i sve,ali puno njih pise kojekakve zaleb,molbe za umanjenjem kazne i tak.neko ne nosi kacigu na motoru pa pise zalbu,pa zasto ne probati.ali ja sam odlucio platiti jer nemam volje natezati se s tim a ionak nista vjerojatno necu ni postici.i najgore je da se moze tolerirati alkohol u krvi vozaca do 0,5 promila (neko me to nije nista a nekoga pola case pive udari da mu se vrti u glavi) a ne moze se tolerirati nesto takvo poput snage auta,jer kaj da ja sad radim ak imam samo auto od 77 kw? da prodamo i kupimo drugi? u ovo dobba krize i recesije ga je jako tesko prodati a i da ne kazem kolko je tesko naci auto u rabljenom stanju koji je dobar i pouzdan i koji ima stvarno toliko kilometara koliko mu pise.a i glupa je granica od 75 kw jer je jako ali stvarno jako velik broj auta koji imaju 77 kw,recimo wv golf tdi 77 kw,pa takav auto ima skoro na svakom uglu a u wv je to najcesci motor koji ljudi odabiru jer nije preslab a opet nije neka zvijer koja guta gorivo.
al jbg. zakon je zakon i tu se ne moze nista
tgecek je offline   Reply With Quote