View Single Post
Staro 08.11.2009., 19:07   #272
Hasta
Premium
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: Zg
Postovi: 118
Citiraj:
Autor Demon Hunter Pregled postova
Iz prve ruke znači da si to iskusio, a ne prijatelj/bratić/prijateljev bratić ili tko zna tko već.
A isto tako ja ili netko drugi može nekome sa FER-a dati neki zadatak koji on također neće znati riješiti zato jer ne riješavaju te tipove zadataka ili im je recimo struktura samog predmeta poprilično različita.
FER, TVZ i drugi slični fakulteti su prepuni stvari koje "IT inžinjeri" nikada neće koristiti niti će im ikada u životu/struci trebati. Žalosno, ali tako je (i svi bome znaju da je tako).

Onaj tko želi naučiti može sa veleučilišta izaći sa puno većim znanjem od nekoga tko je završio FER. A izjave poput tvojih omalovažavaju studente veleučilišta i nisu ništa više nego obične uvrede.
Ajmo još jednom. Ako je neko završio veleučilište i ima znanje poput mog bratića nitko me ne može uvjeriti da se tu nešto zaista korisno radi. Pa makar se svi uvrijedili i banali me sa foruma. Naravno da ima lumena i na veleučilištu ali mahom su to ljudi koji nisu iz raznih razloga završili fakultet, imaju veliko znanje ali im je za napredak na poslu potreban taj famozni papir pa su tamo došli po njega jer im je to laganica Ne možeš me uvjeriti da si tamo došao kao tabula rasa i izašao kao genijalac
Ta varijanta "nikada neće koristiti" ne drži vodu. Na faksu se stječe jedno opće znanje i ovisno o tome kako se čovjek kasnije opredijeli nekome će neki djelovi biti od koristi, a nekom ne. Svakako će mrežni administrator moći reći da je bezveze učio programiranje
Hasta je offline   Reply With Quote