Moj setup..
nedavno nabavljene stvarcice bez kojih vise nebih mogao , iskonTV i opticki switch
SD programi ..
kino..
moj "media tank"
jos malo SD prikaza..
HD sam probao fotkati ali nema svrhe , izgleda nerealno . to treba vidjet da bi se dozivjelo

isto ko i 5.1 zvuk na kvalitetnom BR ripu.
neki upgrade ... pa uzeo bih ipak neko stand-alone rjesenje za multimediju , da nemoram stalno laptop prikapcat na hdmi pa na opticki izlaz , pa opet iskapcat..no ne postoji jos nesto sto bi zadovoljilo moj kriterij cijene/mogucnosti. Nesto bih velicine wdtv-a , sa ugradenim hardom , optickim izlazom , kvalitetnim HD prikazom , brzim ucitavanjem i naravno da cita sve zivo od divx i h.264 formata.
mane prikazanog koje sam primjetio...televizor radi svoj posao kak treba i bolje , ali brate , nemozes ga naucit da se pali na source koji ti hoces.uvijek se pali na TV odnosno na antenu klasicnu.doduse to je jedna tipka vise , samo jednu tipku treba stisnuti , jer kad stisnes AV nakon sto je televizor u pogonu , odmah predje na zadnji izvor sto je HDMI od iskon.tv-a ! mozda se ispravi u nekom novom firmwareu?neznam.
kucno kino..samsung.prvo , nisam skuzio kak pauzirat film a da se nakon 5 minuta ne zgasi odnosno ode u idle i nemozes nastaviti di si stao.jednostavno ode na pocetak filma . totalna glupost.
drugo , mozes izabrati izmedu Hd i SD prikaza.kao rezolucije.stavis na Hd , na 1080, u tom slucaju scalira sve sadrzaje na tu rezu.
no , ako ti pukne da stavis neki audio cd , kino automatski ide u SD mode , 576i , i u tome ostaje nakon toga.
sta da mu covjek radi..
prednosti mi je blesavo pisati, vise manje se zna sve.na dobro se brzo naviknes