Citiraj:
Autor Burko
nego, u cemu nisam u pravu? u tome sto je covjek dobio unutar zakonskog roka novi uredaj ili sta? to sto imam svoje misljenje?
|
Savtko ima pravo na svoje misljenje i to postujem. No po meni nisi u pravu kad kazes da ako nesto kupis u ducanu i ako isti dan covjek dodje nazad i kaze da je kupio neispravan uredjaj, oni ga uzmu na servis od cca 30 dana. Po meni to nije niti moralno niti eticki, ma nikako nije u redu. I u takve trgovine sigurno necu ici kupovati. Radio sam i ja u trgovinama, sada u jednu ruku isto radim nesto slicno i ako je nesto DOA, mijenja se odmah. Sad ako netko donese uredjaj za mjesec/dva ili tri, onda ide po normalnoj proceduri, no ako je isti dan, to treba biti rijeseno u najkracem mogucem roku, preko reda. Serviser pregleda i ako odmah vidi da je neispravno, mijenja se (treba mu doslovno 5-10 min max za ovustvar).
Ili postoji alternativa da se dolje pri izdavanju robe pripreme da svaki izdani uredjaj, ukljuce u struju, isprobaju pred kupcem i onda zapakiraju nazad u kutiju i isporuce, no to bi im bila prevelika tlaka IMHO...