I evo ga, opet ista priča kao sa starim HDD-om. Nakon nepunih tjedan dana, jučer mi se počeli neki fajlovi brejkat kad bih ih pokrenuo - filmići neki, i danas počele i slike (sve sa WD-a, dakle ne sistemskog diska, isto ako i prije sa 2 Seagatea), i onda najednom kada sam restartao komp, više mi se windowsi nisu htjeli dići (što se i prije događalo - prvo blokiranje, pa onda potpuno ne dizanje). Dođe do onog loading screena kada ide ona linija, i nakon nje kada bi se trebao pojaviti Windows logo, i onaj zvuk (u Visti), smao crni ekran, i na kompu konstantno svijetli ona lampica za HDD. I onda sma prespajao kablove na sve moguće i nemoguće načine, ali mi nije prepoznao ili jedan HDD ili DVD-ROM ili šta već u BIOS-u, i onda kad sma vratio nazad na kako su mi bili spojeni, evo, sad su se digli Windowsi opet, ali pitanje je kolko dugo. Probao sma i spustit procesor sa 4, na 3,7 GHz, zasad, pa ću vidjet šta će biti (naravno i memorija radi sad na manje od 900).
Jel moguće da to što me zeza da su Windowsi, a ne HDD-ovi iliploča ili nešto? Jer svi simptomi koje sma do sad imao me navode više na to. Što mi se znalo isto desiti još sa 2 barice - da mi se tkao sve zblokira, i ja ubacim Windows disk, ali ništa ne napravim, nikakv restore, repair ni ništa, i najednom se windowsi dignu. Ali ja sam nedavno reinstalirao Windowse, tako da odmah mogu reći da mi reinstalacija neće pomoći, jer već 2, ili ćak 3 instalacije, imam ove probleme.
Poludit ću više s tim - taman kad čovjek misli da si je složio komp koji želi (već jedno 2 godine sma konstantno mijenjao komponente dok nsima došao na ovo sa čime sma trebao biti zadovoljan i ostaviti na duže sada takav komp), onda ovakvi problemi. i ne bih ništa rekao da je neka jadna kanta, ali ovo je ćak, i danas, poprilično jaka mašina, a eto...
EDIT: Da, naslov teme je skroz drugi, no to ej bio smao početni problem, nisma siguran jesma li gdje spomenuo kako me sa 2 seagatea ovo zezalo, ali eto, opet ista stvar. Ono sa neprepoznavanjem je davno riješeno, ali eto problema koji me muče već mjesecima. No mislio sma prije da je zbog 2 ista diska, tj da se komp blesira koji je disk sa Winsima ili nešto (jer su bili identični diskovi - isti serijski broj), ali očito da ne.