View Single Post
Staro 08.11.2009., 15:25   #2061
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
koji vam je vrag, kakav prokleti moral? sta, oni su trebali vidjeti uzeti laptop i dati novi, nema provjere i bilo cega? ako je islo u servis, koji ga je morao zaprimiti i obaviti pregled, i potvrditi - da, laptop je neispravan, odobriti novi u zamjenu, dostaviti nazad u trgovinu, u cemu je problem? u 30 dana? opet pitam - koji vam je? ako zakon striktno nesto ne definira, pa normalno da ce prakticki svatko raditi u svoju svrhu. ko' da zivite pod staklenim zvonom pa je ovo incident, rijetka pojava. inace, samo bacite oko tamo pod kazne i policiju, obicni smrtici kao ja ili bilo tko gleda kako bi se izvukao za bilo sta sto je sam skrivio. a da ne kazem da je bilo slucajeva "e, ja bi skurio svoju 7900GT da dobijem 8800GT, kak da to napravim?".......

zaboli me sto je rijec o Linksu ili o vemilu ili hgspotu - jednako je. znam da cu sada izvuci komentare da sam ja placen od linksa ili nosim njihove boje, ali na ovo nisam mogao presutiti jer zaista mi je glupo. jer ispada kao da je kupac zakinut sa necim, a zapravo je sve odigrano tocno kako pise po zakonu, po nekim pravilima.

i jos nesto. citam tamo u temi o hgspotu, kako je ljudima smijesno kad netko dode reklamirati nesto, a ovi niti gledaju da li radi niti provjeravaju, samo daju isto novo ili novce. brate mili, to su debili. tako se ne posluje u danasnjem svijetu gdje svatko svakog hoce sjebat za 10 kuna, a kamoli iznose od tisucu i vise kuna. osobe koje tako rade zaboli ona stvar za samu trgovinu, rade sa 3% mozdanih funkcija, i bas mu je lijepo jer ce on dobiti placu (kolika god da je). to sto je (bubam) svaka peta reklamacija neosnovana i ne moze se ostvariti kod uvoznika ili proizvodaca, to prodavaca ne zanima. niti ga zanima sto je firma na gubitku od xyz novaca, jer kako ces vratiti ono sto si dao ispravno novo, ili iznos?

ok, sad sam zabrazio u drugu tematiku koja ima veze sa ovim ovdje napisanim, ali nema veze.
da zivimo u idealnom svijetu, covjek bi dobio isti artikl koji je kupio cim se saznalo da je tvornicka greska. ne zivimo, sve je proslo unutar rokova, u cemu je problem?

Burko je offline   Reply With Quote