Citiraj:
Autor RAUL
@ tgecek ako je auto od oca neka ti on da tih tisucu kuna.Moj savjet je da kaznu platis jer ako ides kod suca platiti ces jos i sudske troskove.Lijepo ti plati kaznu i pamet u glave, auto pusti doma i koristi javni gradski prijevoz.Ustedices nesto novaca, i manje ce biti co2 u zraku, tj, biti ces ekoloski osvjescen a to je sada IN.Ustalom i oni koji primaju placu iz drzavnog proracuna biti ce ti zahvalni 
|
pa ubuduce idem pjeske ili s tomosom

a nebi ni jucer isel s autom da nisam isel curu doma otpeljati.platil budem kaznu.a i policajac je isto gad:bilo je 11:55 tak nekak i on mi nije mogel staviti datum 08.11. nego 07.11. kojega je ostalo jos 5 minuta,znaci zakinul me za jedan dan a rok da se plati je 8 dana tak da to pada na 15. a to je nedjelja znaci joj jedan dan manje

i policajac mi je prvo htio uzeti vozacku i dati 1 kazneni bod a za taj prekrsaj je samo kazna od 1000 kn.i jos se neka dva lika prepeljaju sa skuterom pijani po cesti cik cak su se vozili i policajci su se samo nasmijali

,covjece lik je pisal kaznu barem 15 minuta i jos je stalno moral prek stanice nest ispitivati a nije bil neki novi policajac jer je bil neki stariji,a ne kuzim zast mi nije htio napisati opomenu jer nisam nikad kaznjavan a mom frendu su za isti takav prekrsaj dali opomenu
a dobro,na greskama se uci,bogme ja sam se naucio sad
@Ladybug sumnjam da bi to proslo posto auto vec ima prometnu i knjizicu vozila u kojima pise 77kw,a na tehnickom imaju katalog vozila u kojem isto tako sve pise i zbilja ne vjerujem da se to moze