View Single Post
Staro 08.11.2009., 09:42   #43
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
ta 'puskica' ne teoretski, vec prakticno spada u Anti-material snipere, sto znaci da nije ni namjenjena za individualno pikanje ljudskih meta, vec se u ratnim uvjetima koriste bas za razvaljivanje zidova i oklopa laksih vozila ta scena iz Navy Seals nije nimalo bila pretjerana, jer odavno postoje i takve tehnologije, i takvi kalibri.

Upravo taj sniper mi je takodjer bio jedna od zamjerki realizma CoD-a 4, gdje je svaki drugi baja mahao sa Barretom kao dirigentskim stapicem, i pucao brzinom nad kojom bi mu skoro i AK pozavidio

Osobno nebih imao nista protiv da se pojavi u BC 2, ali onda da ga jedva mozes nosit, pucat samo u prone polozaju, i da razvaljuje manje prostorije i sitna vozila
Znam da nije to ustvari klasicni sniper, ali za danasnje vrijeme ratovanja, gdje mozes nekoga okinut sa 2.5 km (oboren rekord iz vietnama iz 1967, novi rekord napravio australski sniperski tim u afganistanu), je stvar odlicna.

Ja sam isto sizio u BF2, po pitanju snipera, dosta je zahtjevan po pitanju snipera i preciznosti. jedan dan bi skidao svakog papka cim bi se ukazao, a drugi dan nebi sa 2 spremnika nikoga uspio pogodit, dali je to do laga, malog hitboxa ili nes trece, tko zna...

P.S.
malo infa za one koji se interesiraju za takve stvari.
"profi" sniperi su znali stavit specijalnu optiku na 50.cal machine gun, jer ima dugu cijev i domet do 5km, i onda bi s time snajpali ekipu okolo.
Prvi je tu foru napravio onaj gore amer koji je i postavio prvi rekord na 2250m, 1967 u vietnamu.

evo stiva za zainteresirane:
http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Hathcock

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote