View Single Post
Staro 08.11.2009., 01:15   #41
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Zmalamuth Pregled postova
Ma samo da bude opet 50.cal sniper kao u BF2 i nema problem.
a s obzirom na mehaniku, mozda ce se moci upucat ekipu kroz zid s tim.

Ako se jos netko sjeca filma "Navy Seals" sa Charlie Sheen-om, kad imaju 50.cal sniper sa termo optikom pa propucaju tipa kroz zid.
Pustimo sad sto je to film
.50 meni nikad nije bas bio fetish a u BF-u ga nisam imao prilike nositi jer je bio dodatno 'unlock' oruzije, do kojeg ja nisam nikad stigao, s obzirom da sam ostavio igru cim sam sa jednim preciznim pogodkom sa M24 failao zaustavit kineza. (da ne spominjem da mu je zvuk bio ocajan)

Citiraj:
Autor Zmalamuth Pregled postova
ali teoretski taj sniper ima snagu da probije zid.
ta 'puskica' ne teoretski, vec prakticno spada u Anti-material snipere, sto znaci da nije ni namjenjena za individualno pikanje ljudskih meta, vec se u ratnim uvjetima koriste bas za razvaljivanje zidova i oklopa laksih vozila ta scena iz Navy Seals nije nimalo bila pretjerana, jer odavno postoje i takve tehnologije, i takvi kalibri.

Upravo taj sniper mi je takodjer bio jedna od zamjerki realizma CoD-a 4, gdje je svaki drugi baja mahao sa Barretom kao dirigentskim stapicem, i pucao brzinom nad kojom bi mu skoro i AK pozavidio

Osobno nebih imao nista protiv da se pojavi u BC 2, ali onda da ga jedva mozes nosit, pucat samo u prone polozaju, i da razvaljuje manje prostorije i sitna vozila