Evo ja još tjedan dana predajem u Ivori, imho bježite od te škole jer ona postoji samo da vam pokupi novce. Predavači su uglavnom ok (pa i ja sam bio tamo predavač afkors da sam ok, majkemi), ali program je loš i katastrofalna oprema. Iz iskustva znam da ne provjeravaju svoje predavače (bogme nisu ni mene, a ni lika koji me zamjenjuje) te što se njih tiče predavač može ne znat ništa o temi koju predaje, glavno da radi za što manje novaca.
Ako već moraš, radije odi u Algebru gdje dobiješ i certifikate od firmi s čijim alatima radiš (recimo od Adobea za Photoshop, Illustrator, InDesign i ekipu i to će ti više vrijedit za grafički obrt od nekog upitnog Cambridgeovog certifikata), od pučkog učilišta bježi jer ne dobiješ ništa s tim, a još i predavači tamo svi rade preko kurca.
Cisco ne bi preporučio ljudima jer danas svaka baba na placu ima Cisco CCNA certifikat. Na to odite ako vam firma plati ili netko pokloni za božić ili pak imate zagarantirano radno mjesto u Ciscou nakon toga (kao jedan moj frend).