Citiraj:
Autor VulcanRaven
pa znam i u komi je,bilo bi bolje da ima i automatsku funkciju uz tu free kameru,a ne da prst uvijek mora bit na desnom kliku koji je uz to i napad,tako da je to malo kiksano...
|
Pa kad uđeš u fajt, pauziraj, premjesti kameru u ptičiju perspektivu, namjesti kak ti paše i dalje se tuci. Dovoljno je skrolnut unatrag i eventualno sa desnim klikom malo naštimat ak ti nešto blokira pogled - 2 sekunde "posla".
Jest da su mogli kameru malo bolje napraviti, ali nakon kratkog uhodavanja, stvarno nije toliki problem koristiti ju.
Što se fajtova tiče, stvar je osobnog ukusa. Ako ti ne leži stil igara a la Baldur's Gate gdje treba pauzirati često tokom borbe i zadavati dalje naredbe svim likovima, nemoj igrati takve igre, a ne odmah nazivati smećem i stvarati krivi dojam kod drugih ljudi.
Meni su fajtevi odlično napravljeni, treba puno taktizirati, skillovi su sve samo ne beskorisni, pogotovo ako se rade prave kombinacije. Što se sporosti tvog lika tiče - nemoj koristiti two-handed swordove i nećeš imati problema.

Ja koristim dual-wield weapons i nisam naletio na nekoga tko brže udara od mene.

Pogotovo sa skillovima poput flurrya.
I da, ogre je pao iz prve, riknula su mi dvojca.

Stvar taktike...
Meni osobno je igra, izuzev kamere na koju se treba naviknuti, odlična.
Lijepa grafika, optimiziran engine, solidna priča (zasad) i dobro sučelje (koje mi mnogo vuče na wow, ali to je plus). U manje od 3 dana sam natukao 10 sati gameplaya. Nuff said.