View Single Post
Staro 07.11.2009., 09:41   #774
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pa njegovi su novci, on kupuje s njima što želi, neće trošit vaše.
Svatko ima pravo odlučiti da li će je kupiti ili ne, ja je osobno neću (mislio sam, skupio sam novce, al kako je usrali, otišli za nešto drugo), a to da kupnjom podržavaš developere i njihove ideje, to je DA i NE, da jer oni vide da im uspijeva pa dalje isto rade, ne zato jer kao što je on rekao igru kupuje za sebe; Malo se osvrnite na te nastave od ostlih igri, evo npr. Splinter Cell, prva 4 dijela se odlično prodala, al nekoj budali udarilo u glavu da će napraviti "CoD like igru" ili PoP, R6, tako da su developeri ti koji najviše oštećuju serijal, jer kao igra je "preteška" za neku budalu an konzoli, pa igru pojednostave do boli (nisu svi takvi tako da mi s ne nađe sad netko pametan)

I slažem se s Hamerom, nemojte sad tu bitchat ako mislite pirat igrat prek neta (ili ako uopće niste namjeravali kupiti original), ionak ne bi ništ platili (kolko parat tolko muzike )

To što su napravili je glupo, i totalno sve sa konzola prekopirali, koji će nam kurac matchmaking system an pcu u takvoj igri nije mi bas jasno, i malo pogledaj (HoT) igre koje imaju takav mp, evo npr OFP2, jebes ti to kad toliko o hostu ovisis, kad laga etc, i kad ja nemam svoj odabir servera
Pa nema leana Wtf je to sad, pucačina bez lean opcije, da ne govorim o tim strikeovima, i da li se to meni čini ili u igri nema Bolt snipera

Neda mi se više pisat, idem Borderlands igrat
xGAME je offline   Reply With Quote