View Single Post
Staro 06.11.2009., 23:09   #767
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor fler Pregled postova
ja svoj novac znam cijeniti i kao kupac imam određene uvjete koji, ako su zadovoljeni, iniciraju kupnju (bilo čega), a konkretno ovdje to nije slučaj.
I ja cijenim i znam cijeniti svoj novac, makar mislim da za 200 kn nitko nije propao niti se obogatio, ali u ovom slučaju vidio sam igru, svidjela mi se ta igra kao igra (na stranu IW/AV i njihova nova pravila igre) i kupio sam ju, samo je to važno. Normalno da nečeš davati novce za nešto što ti se ne sviđa, ali meni se kao fanu CODa igra svidjela, nije mi se svidio matchmaking, konzola, ping i sl, već igra.

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
i, usput, kažeš kako "daješ pare zbog sebe" - jesi malo razmislio kako će se situacija razvijati ubuduće?
IMHO o tom-po-tom, niti me u ovom trenu ne zanima. Ne razmišljam o igrama, nisu mi prioritet

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
A kaj si onda govorio da svi pljuju igru i da je neće kupit a opet ju igraju na crackanin serverima?
Ne znam koliko vremena odvojiš da pročitaš i skužiš na što sam aludirao ali ja sam mislio na COD-aše 4. Kak će pobogu igrati igru koja nije ni izašla

Sva COD4 "elita" pljuje po novom CODu a fala ti BOže ako se ukaže prilika da ju i oni nabace bez originala jok neće ju igrati

Ono što želim reći je da su svi ovi nedostaci ogromni minus i meni i svima ali niste li možda pomislili da će igra možda, just maybe ekšueli i biti dobra?
A za ovaj lean nemam riječi
teži LMAO, brijem da sam tu funkciju koristio samo u SOldier of FOrtuneu
Kom to pobogu uopče treba toliko da ga uopče spominje