Tu se napada i brani samo IW... krivo jer jedini krivac za dedicated ili slicne BS-ove je jedan jedini
ACTIVISION, oni oce lovu i samo lovu, prije im nije bilo vazno dok je CoD kao proizvod bio mali i prodavalo se oko milju primjeraka (iako je i to pozamasna brojka) no sad kada imas vise od 10 milja potencijalnih kupaca (tocnije 15milja primjeraka od toga je 11-12 zavrsilo na konzolama) zasto ne i mape naplatiti, 5$ ili 10$ svejedno pa pomnozi to sa 3-4milje pa ajmo usput i PC ovce oderat (vecina ce ih tj preko 90% ionako uzeti na konzolama, sumnjam da bu ekipa bas na kompu kupovala mape po 10$)...
To bu se nakraju dogodilo i sa Diablom 3 i sa Starcraftom itd, tj vec se dogada nema lana recimo u Starcraftu itd...
Isto kako su uvijek igre bile jeftinije za komp (oko 400kn, na konzolama su oko blize 600) sad evo tu i tamo naletim na clanak kako bu Kotick digao cijenu na 60$ i za komp itd...
A IW je tu lopta za napucavanje, to ti je tako kada nisi nezavisni developer tipa iD Software (koji je ajde sad isto sad u kombi sa EA-om, mada sumnjam da EA moze vrsiti pritisak na iD Software), i kak to nakraju zgleda dode ekipa iz Activisiona evo vam 30milja $ do 3.9.2012 zelimo igru sa neznam koliko DLC-eva i konstantni pressure, nesvida nam se ovo, micite ovo koliko to dode jel gotovo itd...
Ja ga opcenito nebum uzeo jer me nezanima vise taj CoD pogotovo nakon cetvorke (jedino ajd 5 mozda

) ali nemrem nista niti reci protiv toga matchmakinga jer koliko se ja susrecem sa njim na PlayStation3 sasvim je uredu, osim naravno naplacivanja mapa...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12