Pa da zapocnem hm ova igra je totalno sranje i veoma los port, mozda je dobra na konzolama dok to nije na PCu...
E sad zasto to mislim:
1. bugovita do bola - bossevi se jednostavno zablokiraju i jedino sta preostaje je ponovni load ili probati ga odblokirati, ulazak u meni ponekad zna zablokirati funkcije tipaka od igre i jedino sta presotaje je alt+f4 i ponovni load, kad vas netko primi sa gripom i odbaci vas nekam, a vi se pocnete odbijati od zida i savijati ko da ste flubber ili jos k tome gori slucaj da vam se jos u tom trenutku zaleti do vas dok se vi previjate na podu i pocne vas mlatiti sa sabljom po vama :P
2. ocajna kamera - za vrijeme bitke s bossevima
3. totalno skriptirana - dok vam recimo darth vader spama grip i nema vam nikakve druge pomoci osim da jednostavno pustite da vas odbaci nekam ili vec ako uspijete se osloboditi od gripa i doci do njega (sto zna biti rijetkost jer vas iste sekunde ponovno uhvati) onda dolazi do ne mogucnost nanosenja ikakvog dmga tak dugo dok mu nesto ne padne na glavu i osamuti ga...
4. brutalno stiskanje 1 ili 2 tipke i navlacenje misa - najvise se istice prilikom rusenja Star Destroyer... mislim da sam si izlizao sve mouse skatese na misu
Ocjena: 3/10 - probati samo ako ste SW fan ili ako nemate nist drugo za igrati, bolje je ponovno odigrati dobar stari JK: Outcast ili Academy jer ova igra je ispljuvak naspram njima