View Single Post
Staro 05.11.2009., 21:06   #283
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
RAM saljem kome direkt?? i btw.jesi siguran da je tako? ako je tako to mi cak i nebi bio problem sto se tice placanja postarine u slucaju da dojde do crkavanja
Imas pravo rjesavati svoju garanciju direkt s OCZ. Naravno da oni preporucaju da se obratis svom dileru jer to onda ide puno brze, nemas troskova slanja postarine. Bubnut cu sada, ali mislim da OCZ RAM moras slati u USA, no ako ikada dodje do nedajBoze crkavanja onda se s njima lako cujes preko maila / njihovog foruma i dogovoris reklamaciju.

No da se vratimo na reklamacije u ve-milu, da ja vas ljude pitam ono vrlo bolno pitanje - kako vi mislite da ce oni ispostovati garanciju? Racun im je blokiran, ne mogu vam vratiti novce. Hardvera nisu narucivali mjesecima tako da vam ne mogu dati nesto slicno reklamiranom proizvodu. Mozete napisati tuzbu inspektoratu i stati u dosta dugi red onih koji od ve-mila potrazuju isplatu duga... A znate da se prvo namiruju oni veliki dugovi, sitni se cesto NAZALOST otpisuju!

Tako se dogodilo i u Raj computers, na tisuce ljudi je ostalo s krepanim laptopima koje nisu mogli reklamirati niti direktno kod Gericoma. Nitko nije odgovarao za prijevaru kupaca, firma propala, radnici na cesti... Ovo je sve sto sam cuo, volio bih da mi netko s dokazima kaze da su sve garancije za Gericom laptope bile ispostovane i da ce drzava napraviti svoje u zastiti potrosaca koje je nasanjkao ve-mil.
Amepshi je offline   Reply With Quote