View Single Post
Staro 05.11.2009., 19:42   #25
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
meni ovo sve vise izgleda predobro da bi bilo istinito ...

koji su to efekti, dim, prasina, explozije animacije i detalji oruzja..

Mogu samo zamislit koji ce to biti rush kad zalegnes iza nekog napuklog zidica, a neprijateljski tenk prodje pokraj tebe - oni koji su to dozivjeli u stvarnosti, ce znati o cemu pricam.

Ne znam dali sam dobro primjetio, ali cini mi se da tijekom ranjavanja, dok god traju efekti, vid ostaje trajno zamucen iliti zbluran !?? Sto je genijalno.. Jer u stvarnosti metak ili dva gotovo potpuno izbacuju vojnika iz stroja, dok u vecini igara te neki lucky sroljo koji visi o posljednjoj niti zivota "preciznim" headshotom otpremi u vjecna lovista ...

Primjer iz sada vec anatemiziranog cod-a mw; prepolovis baju sa .50 kalibrom i on u last stand'u stigne izvuc svog Deagle'a od 2 kg (s dvije ruke, iako bi mu jedna trebala biti 10 m dalje) i u 1.5 sekundi ispucati cijeli okvir i povuci sa sobom jos trojcu tvojih koji su se nasli na krivom mjestu u krivo vrijeme. ..Tako da je bilo i vrijeme da ranjenom igracu natovare neku konkretniju otegotnu okolnost.

edit; Beta za PS# najavljena za 19.11. ! :O

http://www.gametrailers.com/video/be...ield-bad/58612

Zadnje izmijenjeno od: Visitor Q. 05.11.2009. u 20:26.
Visitor Q je offline   Reply With Quote