View Single Post
Staro 04.11.2009., 19:09   #14
tihomir
Premium

tihomir's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Citiraj:
Autor VoodooRain Pregled postova
kazes da ti sljaka Call of Juarez je prvi dio ili ovaj novi sada jer prvi sam presao i volio bi odigrati i nastavak ako ce biti upola dobar kao prvi biti cu sretan hehehehehe
Ja sam igrao 2-ojku, vrti ju bez problema, posebno zato što nativna rezolucija nije velika...

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pa baš da nisu potrebni... Zbog toga se grije 2-3 puta više nego kad bi imao otvore, ali dobro, to nije toliko bitno. Najveći problem kod te serije je rastavljanje (skidanje covera) i loša kvaliteta plastike.
Nisu mu potrebni otvori dolje jer zrak vuče odozgora (otamo gdje su zvučnici i tipka za paljenje) ona plastika/metal je perforiran cijelom dužinom, ako staviš ruku osjetiti ćeš kako vuče zrak...
Po meni to je bolje rješenje nego da zrak vuče odozdola neovisno držiš li laptop na krevetu, u krilu ili na stolu...

Kada kažeš o nekvaliteti plastike, misliš li možda na brzo guljenje boje s plastike touchpada i palmresta? To me najviše brine...

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Veliki fail je to što nema otvora, em više se grije, i mora onda vent puhat ko lud.
Što se tiče plastike, izgleda najs, ali se već nakon (!) mjesec dana vidi na touchpadu i vamo na odmorištu za dlanove
Zašto je toliko loše ako zrak vuče odozgora kao što sam napisao poviše u postu?
Što se vidi na odmorištu? Samo nemoj reći da se boja lako guli...
tihomir je offline   Reply With Quote