View Single Post
Staro 04.11.2009., 18:40   #382
pingmachine
machine that goes ping!
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
hajde samo još pogledaj što ti je bolje - tftcentral profil na 100-100-100, ili onaj bezimeni na 99-98-100. možda ti se više svidi ovaj drugi, a i po obliku krivulja (i vlastitoj percepciji boja i gledanja u različite gamma chartove) nekako mi teorijski djeluje kao bolje rješenje. čekaj, izvadit ću par screenshotova...

evo:

razlike su stvarno drastične. najtamnije boje su malo podignute na "bezimenom" profilu, dok je ostatak više-manje identičan između profila, što se samog oblika (a ne i razine) krivulja tiče. plava je netaknuta u oba profila, dok je na tftcentralovom profilu crvena podignuta (?), a zelena JAKO spuštena. mislio sam da je možda rađen za 100-100-100, ali obzirom na podizanje crvene (koju sam ja morao drastično spustiti na svom monitoru), ne bih rekao da sam dobro mislio

kako rekoh, monitori se međusobno razlikuju, tako da je moguće da će tebi ovaj profil biti bolji od onoga. kod mene je tftcentralov profil živi užas.

igraj se malo pa javi što ti je bolje

što se spydera tiče, radije vidi možeš li natjerati nekoga da ti iz inozemstva prošverca eye-one display 2. vani košta isto kao i spyder tu...

Zadnje izmijenjeno od: pingmachine. 04.11.2009. u 18:52.
pingmachine je offline   Reply With Quote