View Single Post
Staro 12.10.2004., 03:33   #208
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
sad vam je jasno kak su se neki od vlasnika tih dućana obogatili....da ne pričam da dan danas brdo cjenika nema detaljne specifikacije o proizvodu.......
moj doprinos:

HgŠrot:
frendu zgorilo napajanje..pita me zašto se to dogodilo...ja pitam (i naslučujem) koje je napajanje...EverPower..velim mu to ti je smeće, služi za to da konfa laiku zgleda jeftinije....ode on tamo u servis i zamijene mu napajanje....opet izgorilo..opet ode....opet mu mjenjaju i stavljaju usrani EverPower....ja ga preklinjem da uzme neki Chieftec za 350 kuna....nije puno za to solidno napajanje velim...pristaje.....komp više ne gori...

HgŠrot: slažem frendu jeftiniji komp i to kažem i tražim CD-RW za 200 kn...HG: Ali bolje vam je da uzmete DVD pržilicu, razlika je svega nekih 500-ak kuna....Ja: aha ma da, nije neka razlika...hoho

Ve-ce-mil: vidio par komponenti na cjeniku i pitam za prvu..nema na skladištu....drugu? nema na skladištu..treću, upravo nestala.....ma koga vi zaj...put me za par mjeseci ponovo odnese tamo....opet isto....rekoh, jel vi imate skladište???? na izdavanju robe čekanje do jaja i traže JMBG..i za potrošnu i jeftiniju robu...otisak prsta možda?

Autronic-aljbanik: zovem servis jer mi nakon 3 tjedna od kupovine nove konfe CPU vent vrišti....vele "sam ga malo očistite"....kažem jesam i opet isto i mogu li ga zamijeniti.....Aljbanik (krajnje iznervirano i bezobrazno): "Ajde, dođite kad ste baš naumili ali ventilator treba samo očistiti!!"...

HgŠrot: čekam na red za robu i uleti neka mama koja na mob uzrujano sinu veli kak dečki nemaju kabl uz taj uredjaj i da su rekli da se taj kabl može sam napravit.....sin se dere u mob (svi čujemo) " Ma je*o ja njima m....!!" izlazim i hvatam zraka....

i sad nešto sa druge strane....HgSpot...kako su kompići pojeftinili zadnjih godina, sve više ekipe ima para za neku konfu i tak svi kupuju PC kao veš-mašine....i dodje jedan tip na reklamaciju ispred mene i obraća se serviseru "Je, vi ste meni meli viruse v kompjuteer!" HG: "Gospodine, nismo ih mi stavili, vi ste ih pokupili sa interneta, to su vam kao mali programčići, nema veze sa komponentama" Tip: Jee, ja oću da mi vi sad te viruse zvadite vanka! HG: ok gosp. mi ćemo ih ukloniti, ali vi morate kupiti neki antivirusni program....Tip: "je kaj kakav anjtivirusni..kaj me zajebavate!" Svi oko njega se okrećemo..ja otisao na cugu

ima toga brdo ali sam jako umoran..radim cijelu noć i nemrem se sad svih dogadjaja odmah sjetiti ali ima toga haha
gnomisa je offline   Reply With Quote