Kao prvo hvala svima na odgovorima i prijedlozima.
Citiraj:
Autor T0mB1ll
sa nemesisom možeš vratit kod na defaultni 12345 ALI mobitel mora radit i bit u funkciji...
ako je bio ugašen, i samo ga upališ do tog gdi te traži security kod, onda ne želi očitat...
imao sam i ja takav slučaj.. ali opet, zanima me zašto te traži security kod ako je unutra kartica koja je i bila... taj kod mobitel traži samo kad se promijeni SIM kartica..
isprobajte, 0000 (4 nule), pa 12345, pa nek proba unosit datume rođenja, pin, nešto će možda upalit..
|
Kartica je bila promjenjena (stavljena druga) i onda je on pitao za kod, vlasnica nije znala o cemu se radi pa je unosila izgleda PIN kod ili tako nesto, unijela ga 5 puta i onda je on zatrazio security code i tu je kraj priče.
Znam da je def. 12345 ili 0000, ali to mi nista ne znaci kad je za to kasno (ocito je nekada i taj kod promjenjen iz ko zna kojih razloga, najvjerovatnije neznanje).
Nije nikakav problem što se brišu svi podaci sa telefona. Memorijska kartica je izvadjena, a telefonski brojevi su na SIM kartici, dakle na telefonu nema nista bitno.
Zaključak:
Nema pomoći do JAF BOX-a ili ipak imaju neke stvari koje bih mogao pokušati "home made"?