Tema: NOKIA 6300
View Single Post
Staro 04.11.2009., 00:09   #6
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Kao prvo hvala svima na odgovorima i prijedlozima.

Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
sa nemesisom možeš vratit kod na defaultni 12345 ALI mobitel mora radit i bit u funkciji...
ako je bio ugašen, i samo ga upališ do tog gdi te traži security kod, onda ne želi očitat...

imao sam i ja takav slučaj.. ali opet, zanima me zašto te traži security kod ako je unutra kartica koja je i bila... taj kod mobitel traži samo kad se promijeni SIM kartica..

isprobajte, 0000 (4 nule), pa 12345, pa nek proba unosit datume rođenja, pin, nešto će možda upalit..
Kartica je bila promjenjena (stavljena druga) i onda je on pitao za kod, vlasnica nije znala o cemu se radi pa je unosila izgleda PIN kod ili tako nesto, unijela ga 5 puta i onda je on zatrazio security code i tu je kraj priče.

Znam da je def. 12345 ili 0000, ali to mi nista ne znaci kad je za to kasno (ocito je nekada i taj kod promjenjen iz ko zna kojih razloga, najvjerovatnije neznanje).

Nije nikakav problem što se brišu svi podaci sa telefona. Memorijska kartica je izvadjena, a telefonski brojevi su na SIM kartici, dakle na telefonu nema nista bitno.

Zaključak:
Nema pomoći do JAF BOX-a ili ipak imaju neke stvari koje bih mogao pokušati "home made"?