View Single Post
Staro 03.11.2009., 22:39   #42
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f Pregled postova
nije mi bila namjera nikog vrijadat iako sam mozda malo pretjerao.
iskreno, meni se ovaj "mod" ne svidja i zaista ne vidim nista posebnnog u njemu, pa na jubitubiju za pogledat ovakih ima malih milion

daleko vise cijenim deckica koji gotovo iz nicega slaze "plave zvijeri", jest da to njegovo ne lici na nista al zato svaki njegov mod odise unikatnoscu i l ljubavlju s kojom je radjen(o omegin da ne govorim).

da ne bi ispalo da spamam evo slicne konfe vjerovatno slozene za iste ako ne i manje novce koja ima onaj spoj love i unikatnosti od kojeg zastaje dah
http://www.techpowerup.com/gallery/2361.html

kladim se da sad usljeduje cenzura ili jos bolje metla i to samo zato sto je kometar negativan, al kakva drzava takav i web.
valjda ti je jasno da zivimo u Hrvatskoj gdje modding zajednice nema i da je jedan HAF932 s vodenim hladenjem dostatan za prokomentirat.

naravno da ti nije mod u punom smislu te rijeci, ali je lijepo vidjeti takvo kuciste sa dobro slozenim komponentama i vodenim hladenjem. ipak je ovo mala drzava i ljudi inace nemaju para za takve stvari.
ako tebi ovo nije lijepo i zanimljivo, imas strane forume pa gledaj tamo prave modove.
SrKi je offline   Reply With Quote