View Single Post
Staro 03.11.2009., 21:51   #3776
naram-sin
The Last Akkadian
Moj komp

naram-sin's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
naj-TNG-dio serijala.
-->
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
2. Jedan od 3 najbolja ST filma (jos su wrath of khan i first contact) pokraj kojih ovaj iz 2009 izgleda kao george lucasov fanboy flick
Nisam pratio puno komentara na "Star Trek" jer su uglavnom bili pozitivni... sto me isfrustriralo... ali ovo mi je do sada najbolji komentar filma... i, za moj pojam (jos uvijek) preblag.

Star Trek je najveci apokrif, bogohulno smece, iz familije ST, koje sam ikada vidio. I jedino takvo.

Tko je J.J.Abrams da dira u glavni timeline ST svemira?!

I napravi upravo to sto je kolega (politicki korektno, za razliku od mene) rekao - smeche ravno hrpi Lucasovih poluproizvoda (naravno, NHF, ciljam na SW heksalogiju izuzev dijelova 4, 5 i 6, od kojih svaki zasebno ima vise smisla, suvislosti i radnje nego prve tri, zajedno).

Covjek je trebao danas snimati nastavke Felicity (prijedlog: ...does America) ili Alias (...retired)... a ne petljati po necemu, sto ne kuzi.
...eh da: i ne zbunjivati ljude nedovrsenim idejama kao Cloverfield...

Iskreno, Enterprise je, izgleda mi, nepovratno unistio franshizu i to do mjere da Paramount dopusta ovakav blasphemy, ne bi li zaradio na ostacima ostataka (franshize)... Po meni je nedopustivo da se u takvo bescjenje rasprodaju vrijednosti, od koji svi zive (zivimo!) vec godinama (jos od Voyagera,... ajd', i Enterprisea, mada je gadno zabrljao).

Sorry, jednostavno sam morao, kipim vec mjesecima...

(Trekkie forever...)

P.S. sto se tice "...wrath of khan i first contact..." - POTPIS! jos bih ipak dodao i Undiscovered Country (aka 6. dio), kojeg je kolega nedavno gledao. Mada ih sve volim...... First contact --> naj-TNG-dio serijala.

naram-sin je offline   Reply With Quote