View Single Post
Staro 03.11.2009., 11:41   #1015
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Naravno da je nebi kupovao u trgovini - ni jednu,neću u komadu da uložim više od 1000kn u LGA775.Gluposti tipa Supreme XFX turbo Fatal1ty audio modula mogu izletit samo kroz prozor pokraj Xonara,skupa sa ostalim kenjama iz bundlea.
Znači gola ploča 1:1,naginjem DFI-ju naravno,pošto sam već džedaj što se tiče njenog biosa.
P5K Premium nije me se previše dojmila,sa ROG pločama pak nisam imao doticaja,pa pitam jer obzirom koliko još mislim bit na LGA775 mogao bih napraviti posljednji refresh.
Mislim da je Wolwerajko testirao masu tih Rogatica i utvrdio da nije zlato sve sto sjaji masom LED-ica

Da sam na tvome mjestu pucao bih na neku X48 zvecarku.

Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Ploče imo nisu na popisu stvari koje se trebaju naručivat s eBaya,zbog same naravi komponente jer ona spada u jednu od onih stvari što ne želim da putuju preko pola svijeta,iako na eBayu ljudi više vode računa o tome kako pakiraju proizvode.Osobno smatram da ti to nije bio pametan potez jer si ju sigurno mogao ovdje upecat za približnu lovu (sa garancijom) jer po tvom postu zaključujem da si ju platio 180-200$,što je jako puno love (naš buvljak-eBay).
Ja imam svakakva iskustva sa ibeja, a imam ga podosta, uglavnom sve pakuju u bubble-wrap kuverte(jer sparaju na posti i tu uglavnom dizu lovu na osnovu preskupog shippinga od kojeg ne plate niti 10%) i kad otvorim komponentu opali me 10 srcanih. Jednom mi je ploca dosla u kutiji bez ijedne zastite u vidu spuzve/papira i slajsala je po cijeloj kutiji kako je htje. Pravo cudo da je radila, pravo cudo
Dizel je offline