View Single Post
Staro 03.11.2009., 08:54   #243
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Thumbs up

OK

barem koliko sam skužio

1. Promaknuće neko kao "zone observer"

2. Midsummer i močvara su postale oličienje sigurnosti i mira jer ovih govnara bloodsuckera nema više

3. Zulu je postao baja kod svojih u Dutyju. Vano je postao faca u Freedomu, Strelok je postao neki baja u ministarstvu obrane.

4. Kowalski je objasnio neuspjeh Fairway operacije i časno otpušten iz armije.

5. Znanstvenici su otrkili pun klinac novih tableta i lijekova zafaljujuć meni šta sam im pomogao.

6. Noah je uzgojio štence od pseudo-cucaka koji su njega i neke stalkere spasili od Snorkovaca.

7. Oaza više nije mit.

8. Garik je postao glavni "turistički vodič" po Pripyatu i po okolnim selima i uspio se spasiti od Mercova.

9. Kardanov se izlječio od cuge (jer sam mu našao drugove valjda) i otišao u midsummer gdje se skompao sa onim mehaničarem Azov ili kak se već zove i sada skupa rade na odijelima i vozilima za po zoni.

10. i još neke "good news" ali neznam napamet, kad dođem doma, budem napisao ih sve po redu.

sve skupa jedno 8 minuta objašnjenja. s time da nisam ni artefakte skupljao, niti sam neke ljude tražio, jako malo usputnih misija sam riješio. a sada kad helići odu, onda ću mirno ostat i krenut se iživljavat. para imam ko dreka
-->
Eto, nakon što sam popljuvao igru pred 2 tjedna, povlačim sve što sam rekao. nisam odma skužio sa pljucama koja je stvar i da se mogu popravljat

nego, igra je prejebena, nakon 2 tjedna, uspio sam ju završiti prvi puta. Na kraju odjavna špica, all good news izgleda da sam napravio sve dobro. Ostalo mi je par gluposti u Močvarama i u Jupiteru, ali imam save di ću odbit uć u helić i završit preostale questove, ali mislim da ću čekat englesku verziju i iskoristit sejvove, ali sad sam ušo jer sam jedva čekao kraj

Strelok me iznenadio na kraju.

I onda u odjavnoj špici su mi rekli da je više manje sve

OK

barem koliko sam skužio

1. Promaknuće neko kao "zone observer"

2. Midsummer i močvara su postale oličienje sigurnosti i mira jer ovih govnara bloodsuckera nema više

3. Zulu je postao baja kod svojih u Dutyju. Vano je postao faca u Freedomu, Strelok je postao neki baja u ministarstvu obrane.

4. Kowalski je objasnio neuspjeh Fairway operacije i časno otpušten iz armije.

5. Znanstvenici su otrkili pun klinac novih tableta i lijekova zafaljujuć meni šta sam im pomogao.

6. Noah je uzgojio štence od pseudo-cucaka koji su njega i neke stalkere spasili od Snorkovaca.

7. Oaza više nije mit.

8. Garik je postao glavni "turistički vodič" po Pripyatu i po okolnim selima i uspio se spasiti od Mercova.

9. Kardanov se izlječio od cuge (jer sam mu našao drugove valjda) i otišao u midsummer gdje se skompao sa onim mehaničarem Azov ili kak se već zove i sada skupa rade na odijelima i vozilima za po zoni.

10. i još neke "good news" ali neznam napamet, kad dođem doma, budem napisao ih sve po redu.

sve skupa jedno 8 minuta objašnjenja. s time da nisam ni artefakte skupljao, niti sam neke ljude tražio, jako malo usputnih misija sam riješio. a sada kad helići odu, onda ću mirno ostat i krenut se iživljavat. para imam ko dreka
Brko je offline   Reply With Quote