@TB po tvojim slikama mislim da sam ih vidio na teraristika.org forumu ako si to ti tamo heh. A što se uzgajivača tiče, mislim da znaš matiju i škorpača iz zg-a =).
Trenutno nemam neki izbor pauk al uskoro bi mogo imat poveču kolekciju, tj samo one koje želim imat =).
@pupo
Sljedečih 15ak dana nisam doma pa nema vremena ali čim budem tu mogu ti javit pa ako te volja zaleti paš vidit.
Što se tiče pauka kojeg želiš. Mi teraristi znamo složit neki popis paukova koje je najbolje držat u početku.
Neki su pauci zahtjevniji jer traže određenu vlagu koja u 98% vremena mora biti ista, kojima se mora pazit kada se pauk presvlači jel zna doč do sranja. Isto tako onih koji mogu ugrist. Uglavnom pauk neče ugrist čovjeka ali neki koji ugrizu zna biti nezgodno. Ne znam kako je ali po pričama ljudi koji su bili ugriženi od vrste koja ima jačo "otrov" nije baš ugodno.
Meni osobno, kao i kod večina terarista, predlažem da si uzmeš G. roseu. Naravno ženku. Tj moižda bi i ljepše bilo ako nađeš
G. roseu RCF iliti Red Color Form. meni je osobno ljepša puno ako se ima jedan pauk u kuči čisto iz ukrasa.
Moja P. Cambridgei:
http://www.imagesforme.com/show.php/767755_1.jpg