Tema: Torchlight
View Single Post
Staro 02.11.2009., 16:22   #31
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
@Bluefluid:
Od skillova su najkorisniji slash kao primarni napad i titan stomp kao aoe attack, pogotovo na većim težinama.
Slash već i s jednim jedinim skill pointom bez problema zamijeni običan attack (pogotovo za dual-wield buildove) jer napada s oba weapona u isto vrijeme ispred lika u radijusu 180° te se računaju bonusi i efekti od oba weapona (a ako jedan weapon scorea critical računa se za oba weapona budući da je jedan attack ).
Meni ustvari glavnina damagea dolazi od titan stompa koji radi kojih stotinjak damagea fiksno + 115% DPS-a od oružja, ima knockback (razbacuje enemyje daleko od mene, super za bijeg iz gužve) i preko 90% šanse za stun na 3 sekunde. Debelo underrated skill kojega koristi jako malo ljudi.
Devastate je efektivno slash attack koji koristi jako puno mane i ako nemaš puno mana potiona ili itema koji imaju mana steal per hit ga možeš zaboraviti. Ulupao sam po jedan point u thorns auru, frost shield i slash, više nema smisla mi, a zmaxao titan stomp, armor, martial weapons, dual wield i critical strike.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote