Citiraj:
Autor ABuser
Jer cijena im je podjednaka, a kao što rekoh, taj će mi disk služiti samo za pohranu datoteka (slika, filmova, glazbe, te nekih tekstualnih i sl. fajlova), pa prema tome, ako je sporiji od onog "blue", mislim da to ne bi trebao biti problem za ono za što meni treba, a vjerojatno je, tj trebao bi biti još tiši, POUZDANIJI (najvažnije) itd. Ili se varam i ipak je "blue" bolja kupnja
|
Teško je reć koji disk je pouzdaniji

Naravno da ti je to najvažniji kriterij, kao šta je i svim nama, ali nemoguća je podjela na pouzadane i nepouzdane, a i kad se "pročuje" da je neka serija diskova lošija, uglavnom je kasno jer je već razgrabljen i svako treći čovik ga ima
Šta se tiče tvog izbora, po meni je skroz svejedno, green je malo sporiji, al tiši, ovaj je malo brži, al bučniji, razlike su ne znam, po meni više kozmetičke, pa odaberi šta ti je draže

Ja ti osobno mogu preporučit Samsung, koji mi se pokaza odličan, tih, hladan, a i ne suviše spor. Točan model te link za kratki review, imaš u sigu

Iako, mislim da te serije više ni nema za kupit, al ovi noviju su samo bolji, koliko čujem bar, mene nema više u toj kategoriji do 500, prebacio sam se klasu iznad