View Single Post
Staro 30.10.2009., 23:01   #654
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Da ali dosta je ovisno od igre do igre, recimo u Killzoneu nema recimo Lobby-a sto je epic fail, pa onda netko mora kreirat server pa svi ostali naknadno traze na listi servera....

No ono uopce nije losa stvar, kad se sjetim koliko sam samo ispizdio na CoDu 2 , tisuce servera pa nadem jedan, ping mi je prevelik, pa odem na neki iz favorita pa oni promjenili providera pa opet prevelik ping, pa uletis na neki sa modom pa odustanes nakon par minuta, pa opet nes zanimljivo nades pa se server vrti na 1.0 verziji, pa je recimo server pun gdje bi igrao itak u nedogled, nekima je gust no mene je u zadnjih godinu dana znalo dosta puta nazivcirati, ovak odaberes gametype (ili ovisno koje budu ponudene opcije) kliknes join i u par sekundi si u igri i bok....

Sam nisam igrao CoD4 na konzoli tak da neznam kak je to tam zgledalo, valjda slicno kao i na kompu sa listom servera i isto gledas po pingu itd.. (samo nije bilo ono pro modova itd )...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote