View Single Post
Staro 30.10.2009., 21:44   #652
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pa koliko sam se ja susreo sa tim, udes u multy i bit ce opcija JOIN game i on te baca na server na kojem ces imati namanje laga i rijetko mozda u 2% slucajeva ces vidjeti nekoga da laga...
A bit ce ukoliko oces igrat sa svojih 10 kompica, nadete se u lobby-u i bilo tko moze pokrenuti server sa svojim opcijama (avioni, bez aviona, sa zoljama, bez zolja, samo ctf, samo tdm itd) i mozete ga ostaviti otkljucanog da vam se ekipa pridruzi ili stavite pass pa samo vi derete....

Sad je pitanje sto ce IW ponuditi od opcija, nema dedicated servera znaci nece moci netko povecati recoil recimo na nekoj pusci ili raditi sam mape, kak imas recimo u CoD2 extreme servere sa tripwireima itd i custom mapama te izmodati do bola za najzagrizenije competitive igrace...

To je onako polu spekulacija sa moje strane, igrao sam Battlefield, Killzone2, Uncharted2 pa odprilike, sad sto ce IW staviti tko zna ali bi moglo biti dosta slicno ovome gore sto sam naveo...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote