View Single Post
Staro 30.10.2009., 02:17   #909
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
oprosti, ali gdje ja to vidim DDR2 za 600kn prodati??
malo razmisli. cijene novih uglavnom kreću 699-799kn a rabljeni se proda 350-450kn
koliko kuna mora izvući da bi prešao na DDR3?? uzmi papir i izračunaj cijenu.

ispada tvoje mišljenje vodi prema bankrotu.. ako znaš što je best buy cijena onda nisi trebao preporučiti na svoj način. malo brzaš pojmove

s775 još je dobar i povoljan. cijene procesora još će padati. stoga ne vidim nikakvu razliku za prelazak s1156 barem dogledno vrijeme... ako radiš na njemu poslovno onda isplati jer će vratiti uloženo... a ovako bang of buck za preporuku
Bravo care, Ako je tebi best buy q8200 za 1100kn( i tolko o tome kak padaju cije procesora) pored tolko novih procesora(i5 750 za 1500kn) onda svaka ti čast kaj imaš barem hrabrosti za to reći.

Haha, da oni koji su uzeli i5 ti moraju bankrotirati, pa uzel sam ja i i5 pa nisam bankrotiral a nisu mi mameki i tateki dali peneze.

Možda si ti manje sposoban ili kaj, al ak nemreš prodat 2x2Gb za 300kn(a dečko ima 8Gb pa si onda TI računaj i preispitaj svoju računicu) onda neznam kaj da ti velim, e da pitaj kolegu @Maxa za savjet kak da prodaš.

Normalno da će padat...tak možeš u nedogled čekat i govorit "a nebum još kupil bude za mj. dana pala cijena..."

Al eto dečko je zadovoljan sa kupljenim i mir!
danc00 je offline