Citiraj:
Autor khm
sta se dogadja kad ubacis original audio cd u PC?
Jel ti ponudi da ga otvoris s nekim programom?
daj screenshot jer ocito ne znas objasnit...
|
Nista. Autoplay mi je ugasen, jer mi smeta da mi se vrti svako malo. Probao sam ga i upalit, onda samo otvori my computer, ali se ne vidi audio cd ikonica, vec obicna od dvd drive (isto je sa orig. audio cd-ima i sa kopiranim mp3)
Nakon tog kad kliknem na dvd drive, otvori se folder sa track 1, track 2, track 3 i tako do koliko je vec pjesama na tom cd-u. Znaci on zna da taj cd ima recimo 12 pjesama, ali ih prikazuje kao fajlove od 1kb (isto je i sam kopiranim mp3 cd-ima sto je cudno, zar ne?), sto nije moguce jer ti isti cd-i rade potpuno normalno na drugom kompjuteru.
To sam vec bar 5 puta ovdje jasno da ne moze bit jasnije objasnio.
Citiraj:
Autor zackoj
Ti ocito neke stvari ne kuzis.
Jedna stvar je AUDIO cd, a drugo dvd sa muzikom.
|
Nigdje ja nisam rekao da je to isto. Ti ne znas citat. Ja sam rekao da mi audio cd-i i przeni cd-i sa mp3 ne rade, a da mi dvd-i sa mp3 rade. Kako si ti uspio iz tog izvuc ovo sta tvrdis je preglupo da bi uopce razmisljao o tome.
Citiraj:
Na dvd sa muzikom je muzika u mp3 formatu pa ti zato radi. Na AUDIO cd-u pjesme su nasnimljene na drukciji nacin i kolko ja znam NEMOGUCE je samo ih kopirati preko explorera.
|
A kako objasnjavas da ne cita ni cd-e sa mp3 koje sam ja snimao na toj istoj przilici. Ajde to pojasni kad mislis da si toliko pametan. O tom se radi, a ne o tom kaj si izmislio toplu vodu tvrdeci da se originali prze drugacije od kopija.
Citiraj:
Na svakom cd-u su "ikone" od 1kb. Tako je i meni doma.
Pokreni tu ikonu u WMP i vidi hoce li pustiti pjesmu.
|
Nece. Ni u wmp-u, ni u vlc-u. Kao sto sam vec 5 puta napisao.
Citiraj:
Znam da je meni na starom kompu svirao bez obzira na dal je cd bio pojen na zvucnu.
|
Ma kakva zvucna. Zvuk mi radi normalno.
Citiraj:
A da bi kopirao pjesme na komp tj ripao ih moras koristiti specijalne programe npr. EAC
A to sto si ti vidio naziv pjesama i velicinu znaci da ce NIJE bio Audio CD jer nazive je moguce vidjeti jedino opet u specijalnim programima i ako su na CD nasnimljeni CD text podaci.
|
Jasno se sjecam da sam kopirao neke pjesme, sad jesu bile sa orig cd-a, ili mp3 to se ne sjecam, ali nikad nisam imao nikakv program osim wmp-a i vlc-a za gledanje/slusanje audio/videa. Ne kuzim kaj se promijenilo da sad to vise ne radi. Obicne kopirane mp3 cd-e ne cita!