Citiraj:
Autor Carlinov duh
Ma nije problem u zvuku. DVD radi potpuno normalno sa svim osim original audio cd-ima i przenim cd-ima na kojima je muzika. Sve drugo radi. Dvd-i sa muzikom, filmovi, programi, sve.
Kao da ne ocita nista na cd-u osim tih ikona za track1,2,3.., a one su samo 1 kb. Di je sav ostali sadrzaj? Ti cd-i rade na drugom kompu normalno.
|
Ti ocito neke stvari ne kuzis.
Jedna stvar je AUDIO cd, a drugo dvd sa muzikom. Na dvd sa muzikom je muzika u mp3 formatu pa ti zato radi. Na AUDIO cd-u pjesme su nasnimljene na drukciji nacin i kolko ja znam NEMOGUCE je samo ih kopirati preko explorera. Na svakom cd-u su "ikone" od 1kb. Tako je i meni doma.
Pokreni tu ikonu u WMP i vidi hoce li pustiti pjesmu. Znam da je meni na starom kompu svirao bez obzira na dal je cd bio pojen na zvucnu.
A da bi kopirao pjesme na komp tj ripao ih moras koristiti specijalne programe npr. EAC
A to sto si ti vidio naziv pjesama i velicinu znaci da ce NIJE bio Audio CD jer nazive je moguce vidjeti jedino opet u specijalnim programima i ako su na CD nasnimljeni CD text podaci.