View Single Post
Staro 29.10.2009., 18:01   #172
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Po meni nije nikakva tragedija kad se neki dućan zatvori. Jer tako je to neki se otvaraju neki zatvaraju. Puno je gore kada se zatvori neka tvornica. Pogledajte samo šta napraviše od zagreba sa tim silnim šoping centrima. Po meni je to čisti genocid nad dragocjenim zg parcelama i silovanje djelatnosti trgovine. Ja osobno bi u hrvatskoj odmah zatvorio 70 posto svih dućana a oni koji bi ostali sigurno bi imali prometa i tu bi onda ljudi mogli raditi i zaraditi svoju plaću. Ostatak ekipe molim prekvalifikacija u djelatnosti u kojima ima kruha
Hvala bogu da se netko sjetio ovako nešto napisat, nažalost ne smijemo na ovom forumu previše o tome. Propast jedne "informatičke" trgovine je sasvim normalan red stvari, šteta samo ljudi koji su ostali bez posla. Mi likujemo jer je Ve-mil izrabljivao radnike, a i cijene su im bile katastrofa. Recimo u mom gradu se otvara 7. (riječima: sedmi) šoping centar na 25000 ljudi. Pa jel to normalno? U svakom se mogu kupit svakakve gluposti, ali nikad nešto kvalitetno. Tražiš dobre patike = nema, tražiš jaknu nema... Al kineskih gluparija koliko hoćeš i ljudi kupuju kao da će rat. A svi kukaju da nemaju posla ili da im je slaba plaća. Jednostavno da se pomire s time da ne troše na gluposti ili da shavate da nisu dovoljno bogati da kupuju jeftino.
timmy je offline   Reply With Quote