Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Ja sam svoje ubo u Linksu (dosta dugacki, ne sjecam se napamet, mislim da su bili 90cm sa L konektorom).
Kaj ce ti spuzva, ak ti je ionako komp tih? Bolje ti je necim (selotejpom?) jednostavno zatvoriti sve bocne rupe, odnosno rupe kroz koje nije potrebno da ulazi zrak. Time uzmjeris zrak tako da ulazi tamo gdje ti zelis (preko diskova npr).
|
imam 3x92mm koja pire od iza prema unutra po diskovima, izvadio sam iz corsaira njegov vent jer je ocito bio otisao lezaj to napajanje je radilo od jutra do mraka i stavio sam unutra kama flex i smanjio voltazu preko kama panela, ispod corsa je jos jedan 120mm taj isto uvlaci zrak unutra, ali je otovoreno kuciste i to je stalno unutra neide nikojiim smjerom za koji dan mjenjam pastu na cpu i gpu pa cemo viditi, nisam mjenjo od kada sam kupio, ali za koji dan ce izbacivat, prije koji dan mi pala ideja da nabavim velike vijke i stavim jos jedan 120mm no otom potom budem vidio
evo temp kompa
http://img88.imageshack.us/img88/312...nshot00055.jpg
EDIT: zanima me gdje nabaviti neko ljepilo kojej e super tanko a dobro drzi i provodi energiju, jer popadali mi jezevi od accelera s grafe vec jedno 4 pa da mogu vratit na mjesto