Yep taj jedna sto je stigo u Links, to je taj

. Cifra mi nije bila toliko presunda kao to sto mi je blizu (da neide postom) te support (dobar sam sa deckima u Linksu OS i stvanro su sva trojica super usluzni) a i bila je nka kompenzacija pa je bili svejedno 100 kn gore dolje

.
Slozio sam Scythe djelove (cooler i kontroler) a za dalje jeb.. nema komponenti

. Ne mislim ovo moje preslagivat nego trebam komplet drugi komp poslozit do kraja godine (uvijek fali GHZ za rendering

) ali moram cekat da se otovre jos neke kompenzacije koje jos cekaju

.
Uglavnom bit ce neki i7920/930 unutra i vjerojatno Corsair vodeno H50 te 12GB Rama. Gore cu metnut 3 coolera (ove Scythe sa slike je jedan i jos dva takva stizu ovih dana) i kontrolirat vrtnju preko ovog panela (da samnjim buku ako bude trebalo a opet kad je render u toku da pojacam na maximum). Sam Corsair ima 3 coolera (14cm) unutra i izgledaju solidno/kvalitetno - kako se vrte (brzina) nemam pojma.
Primjetio sam i da je onaj back plate poklopac stvarno veci nego na onim reviewima i previewima prije finalne proizvodnje tako da su to obecanje odrzali. Obrada unutra je stvanro vrh vrhova i nema sane da se posjeces na nesto ili da nadjes neobojani cosak i tako to

. A naslagao sam se Chiefteca, Anteca, Aopena, SilverStonea i slicnih tokom godina ali za sad nisam jos sreo takvu obradu (jedino nisam slozio nijednog Lian-Li jer mi uvijek bilo dugo cekati 30 dana da stigne

) i preciznost u detljaima (svaka plastika unutra sjeda na knap sa finim "skljoc" zvukom - nista nije labavo ili klimavo

).
Svaka cast Corsairu dobro su ga slozili (a i bilo bi zalosno da nisu za te pare

).