View Single Post
Staro 28.10.2009., 13:53   #78
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa šta misliš tko do sada preuzima polusipravnu matičnu recimo? baš vemil servis ide sa lemilicom po njoj
Pitao sam dijelom i zato jer je sam Vemil distributer za brdo proizvođača koje je imao u ponudi:
Citiraj:
Kako bismo našim kupcim omogućili što bolji izbor i povoljnije cijena distributeri smo preko 30 renomiranih brandova/proizvođača - Sony, Olympus, Logitech, LG, Gigabyte, Sennheiser, Ixos, A-Data, AG Neovo, Artronic, Brother, Buffalo, Chieftec, Codegen, Compro, Creative, ECS, Fortron, Gainward, IC Intracom, Kensington, Kingmax, Labtec, Leadtek, M-AUDIO, Microjet/Moca, Micronet, Mission, ModeCom, Netgear, OCZ, Pinnacle, Powercolor, Super Talent, Teac, Terratec, Thermaltake i Zotac
Vjerojatno su dobar dio reklamacija u Vemilu rješavali striktno oni sami preko Vemil servisa, tj. oni su naručivali nove komponente izvana direktno od proizvođača. U slučaju reklamacije nekog od proizvoda gore navedenih proizvođača kupac se obraća kome? Direktno supportu mailom? Ako bi bilo tako onda bi to bila yebada na kvadrat...

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote