Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.10.2009., 18:26   #2546
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Bio je netko s foruma relativno nezahtjevan to sve slušat i...više je 'zadivljen' integrircem i 2 prednja nego sistemom s subom namješenim po mom guštu tog dana.
Možda nabasa na ovo pa ti potvrdi.
Bilo fundamenta za bacanje ali mogao bi se okladit da bi bila druga stvar da sam imao rez poviše 38Hz i da ga se čuje.
Istina, istina...
Slušalo se svega, ali baš tako, najviše dojma na mene je ostavio čisti stereo i zvuk sa CD playera. Da se razumimo odmah, ja sam jedan od onih šta ne "puši" priče o skupim kabelima i priče o jitteru itd. Za mene je zvuk sa kompa preko spidifa najviše šta idem. Tako da sam čak i ja, jedan prosječan slušatelj "čuo" neke stvari kojih kod mene nema
Šalu na stranu, sjećam se da me najviše dojmila baš dinamika, odnosno kako bi se pjevač jednostavno izdera ispred tebe, nevjerojatno čvrst i precizan bas, te meni nezamisliva snaga toga Rotela. Dakle, to je opis jednog prosječnog, nezahtjevnog, poluzainteresiranog i terminima neopterećenog slušatelja.

Iako...
Prijatelj Imagine mi nije pustio muziku sa CD playera potpomognutu subwooferima. I još mi mora demonstrirat surround u igrama! Javi kad je test!
Roso je offline   Reply With Quote