View Single Post
Staro 09.10.2004., 22:36   #77
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by MasterX
gledaj DSL cijene nece pasti u dogledno vrijeme (moja procjena) ht i iskon ce se jos bahatiti godinu dvije dana, dok neko nedodje u fixnu mrezu... a do tada za WISP definitivno ima mjesta... skupice oni dosta korisnika vjerujem u te dvije godine (procjena) ali nece biti neka izravna konkurencija ht-u i iskon-u jer dial up je dial up, trosak je 50kn za modem i linija dok je kod wirelessa malo veca lova u pitanju... ali wireless uzimaju oni koji zele flat stalnu vezu... cekajte da vidite WISP 512k za cca 700kn i 768k za cca 900kn pakete (kao nekakav odgovor na DSL)... to ce se postavljati na AccessPointima u G modu tako da imaju vecu propusnost....

onda ce se neki mozda zamisliti i eventualno preci sa DSLa na WISP ali nevjerujem da bi HT spustao cijene... HT ce ZADNJI u drzavi uvesti flat rate, da se pojave jos 2 ISPa koja bi nudila flat DSL tek kada bi popusili 10-20% korsnika i HT bi ponudio flat...
Za mene ništa-zasad(signal-dead zero)!Ali mreža se brzo širi!Kako čujem, signal ću moći uhvatiti već slijedeće godine, valjda samo da čim prije dođe...nešto kao da bi i na Sljemenu trebali staviti, a onda sam na konju!Kkao se sve širi, možda i prije bude nešto čak prije Sljemena.WISP-here i come...a ovo čekanje će mi dobro doći da "ispucam" HT i DSL, a onda goodbye-forever preferably!

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote