Ovako, imam stari E6600 (2.4ghz) klokan na 3.2 GHz već 2 godine i radi ko urica....međutim, sirotan više nije u stanju pratiti trend jer mi u zadnjim igrama (Batman, NFS Shift, NBA 2K10 etc) iskorištenje stoji skoro konstantno na 100% (G15 LCD pa vidim), i samim time štuca i zatrzava sve non stop.
A jačeg/boljeg proca za moju matičnu nema. Tako da mi se čini da nema druge nego baciti se na I7, I5, I19 ili što god je sad trendy, davno sam ispao iz štosa, ne pratm tržište...
Tako da bih molio preporuku od znalaca, što uzeti a da se može dobro kloknut i da traje neko vrijeme. Pretpostavljam da mi nema nadogradnje ispod min.3 soma ćuna,solidni CPUi su ucijek bili 1500 ćn+, trebati će i neka solidna matična za fino klokanje (pretpostavljam neki vječni Asus) a i sve mi se čini da ću morati i DDR3 uzeti jer te nove uglavnom ne podržavaju DDR2. A ja imam 8 GB Ballistixa. Ali možda griješim.
Ali kao što rekoh, ispao sam davno iz štosa pa molim savjete....naravno, što više dobiti za što manje novaca hehehehe

Thnx unaprijed.