Tema: Borderlands
View Single Post
Staro 26.10.2009., 23:09   #8
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
na početku je malo čudna jer je stalno kao da ne radi glatko (možda je to samo meni...), ali poslije se naviknete

okoliš je pustinja i početak je čudan

malo mi je glupo što se može raditi samo jedan po jedan zadatak (možete uzeti više, ali kad jedan završite treba otići po xp i plaću)

oružja i itema ima dosta, a dobivate ih od protivnika (diablo stil tj životinja vam da sniper ili pare ) ili pa kupite u trgovini, ali do sada sam dobio bolje od protivnika
i da, ima običnih itema i speciala tj unique koji su bolji

sniper FTW

kako sam vidio možete nositi do 4 oružja odjednom (+ inventory koji je dosta malen i gdje su sniper i medipack isto veliki)
igra ima i malo humora, a ima i teških i lakih dijelova zato pazite da ne zalutate u krivi dio mape

i btw
ono što me najviše živcira
ja sam bio level 5, pucam na level 3 ubijam sa 2 metka puške cca 30 dmg po metku, pucam na level 9 i ne radim skoro ništa, 1 dmg po metku
svi protivnici koji su viši level od vas su jednostavno nadmoćni i nije tu uopće fora koliko ste dobri
sa level 6 nisam mogao ubiti level 9, sa level 7 sam ga ubio za 2 minute (naganjali smo se), sa level 8 za 20 sekundi (cijelo vrijeme isto oružje)

ima i skill-ova, ali su dosta loše složeni...