- Iako znam da Windowsi 7 odmah instaliraju sami većinu drivera osim za grafičku karitcu, zanima me dali je pametno prije kraja instalacije disconnectati Internet jer se inače eto... "tako prije radilo" pa da prvo instaliram set Antivirus + Antispyware softvera pa da onda povučem drivere i updateove?
- Imam matičnu ploču Gigabyte EP35-DS3 i sad baš gledam, za Windows Vistu postoje driveri za chipset ovdje: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Moth ... #anchor_os no kad idem na drivere za Windows 7 - nema drivera za chipset u tom slučaju... dali da me ovo zabrinjava ili će Windowsi 7 naći drivere za chipset moje matične ploče isto automatski?
- Dali su svi driveri koje Windows 7 downloada za moje računalo najažurniji odnosno najnoviji ili da odmah instaliram ove sa Gigabytove web stranice?
- Pošto radim svježu instalaciju, kako ide onaj najbolji "klasičan način da sve bude OK" kad instaliram drivere itd. pošto će sada Windowsim nahrliti sve sami instalirati?
Čini mi se da sam prije išao:
Chipset
DirectX 9c
Driveri za grafičku
Potom driveri za LAN, zvuk i onda esencijalne aplikacije.
Ima netko kakav savjet? Baš me zbunjuje ovo oko chipseta i hoće li Windowsi 7 sami instalirati drivere za Chipset i koliko je to ažurnije nego ono što se skine sa službenih stranica proizvođača matične ploče...
Što preporučujete, kojim sljedom instaliranja da idem?