Citiraj:
Autor Jelc
Ajde, pa nismo mi krivi kaj lik misli da je na košarci, sad bu oko sokolovo reklo da je trebal skakat sa rukama uz tijelo 
|
tko je sto rekao za penal? Za to si je sam kriv, nemaju ruke sto raditi u zraku pa makar se lopta slucajno odbila u njih. Penal je cist.
Problem je hrpa nepotrebnih prekrsaja i zutih kartona za koje se ne zna po kojem kriteriju ih sudi jer ocito je da za cibaliu vrijede jedni a za dinamo drugi. Takve stvari nece nikada doci pred oko sokolovo jer nisu presudne za rezultat ali je njihov utjecaj na psihu igraca ogroman i to bebek vrlo dobro zna.
Crveni na kraju ne treba komentirati posebno jer je svakome tko i nije pogledao ponovljenu snimku bilo jasno da nije postojala namjera a pogotovo karton treneru kada se vidi (i jos komentatori hvale) da onaj dinamov ferengi stalno izlazi i na sam teren pa mu se sve tolerira.
Ponavljam, problem su dvostruki kriteriji. A to je puno gore od loseg sudjenja jer pokazuje da imamo ligu u kojoj nam se i "najbolji" sudac boji dinama i mamica. A oni su toliko glupi da ne kuze da im to samo odmaze u europi jer kad takvi razmazeni odu tamo uvjereni da im je dopusteno vrlo brzo bivaju spusteni na zemlju.