View Single Post
Staro 25.10.2009., 23:15   #358
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ajde, pa nismo mi krivi kaj lik misli da je na košarci, sad bu oko sokolovo reklo da je trebal skakat sa rukama uz tijelo
tko je sto rekao za penal? Za to si je sam kriv, nemaju ruke sto raditi u zraku pa makar se lopta slucajno odbila u njih. Penal je cist.
Problem je hrpa nepotrebnih prekrsaja i zutih kartona za koje se ne zna po kojem kriteriju ih sudi jer ocito je da za cibaliu vrijede jedni a za dinamo drugi. Takve stvari nece nikada doci pred oko sokolovo jer nisu presudne za rezultat ali je njihov utjecaj na psihu igraca ogroman i to bebek vrlo dobro zna.
Crveni na kraju ne treba komentirati posebno jer je svakome tko i nije pogledao ponovljenu snimku bilo jasno da nije postojala namjera a pogotovo karton treneru kada se vidi (i jos komentatori hvale) da onaj dinamov ferengi stalno izlazi i na sam teren pa mu se sve tolerira.

Ponavljam, problem su dvostruki kriteriji. A to je puno gore od loseg sudjenja jer pokazuje da imamo ligu u kojoj nam se i "najbolji" sudac boji dinama i mamica. A oni su toliko glupi da ne kuze da im to samo odmaze u europi jer kad takvi razmazeni odu tamo uvjereni da im je dopusteno vrlo brzo bivaju spusteni na zemlju.
greg SE je offline   Reply With Quote