View Single Post
Staro 25.10.2009., 23:11   #21
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Alaj ga seru ovi na notebookchecku,moram naci neki sajt di su ga popljuvali :-))) Salim se.Nemam ga vise,prodao sam ga.Ali iz moje perspektive,laptop je nekako ocajan.Nazalost nisam ga imao prilike vidjeti uzivo,nego sam vodjen recenzijama narucio ga u Mikronisu.Crveni.Kad mi je dosao i kad sam otvorio kutiju,ostao sam razocaran.A pogotovo kad sam poceo raditi s njim jedno 3-4 dana.Prvo sto sam napravio je da sam formatirao disk i onda instalirao cistu Vistu bez onih dellovih gluposti,docking stejšn i lose imitacije Mac OS-a.Gimme a break Dell.

I mos ga jezati,malisa ne radi po mojim zeljama.Grije se ko pegla,zvuk krci,probija,kao da mu je pukla membrana na zvucnicima.Ekran je glossy,ali ajd isti je ko i svi ostali na trzistu pa mu to necemo zamjeriti,ali nazivati ga iznadprosjecnim je pretjerivanje.Prije je ispodprosjecan.Ona recenzija je cista lažotina na kvadrat.

"The Dell Studio 15, even after a long time under load, stayed impressively cool."
Cista laz.Jedino ako nije radio u frizideru

"Outstanding results were also obtained in the realm of display contrast."
Ma da,bas outstanding.Na kojim je drogama ovaj?!

"...minor deformations in the casing, both in the palm-rest area and on the under side, creaking noises remained almost non-existant."

Okey,da ti dokazem da lik laze,uzmi sad taj laptop u ruku i probaj malo stisnuti taj palm rest area,i ako ne cujes krckanje ja te castim pivom.Cuj ono,almost non existant.LOL.Skoro pa da nije,ali jeste.
Romano.Cule je offline   Reply With Quote