Slozim neki dan raid0 od dva WDa od 640gb i ostanem malo sokiran kad skuzim da radi ocajno. U vecini slucajeva imam losije performanse nego kada sam imao samo jedan disk. Sintetika isto sugerira da nesto nije u redu ali u njoj se barem cini kao da raid0 radi. U radu....katastrofa. Evo sad sam skoro zaplakao kada sam gledao kako mi se unrar-a nekih 2,5 GB. Bemti kao da sam to pokrenio na svom prvom 4,3 GB seagateu

Malo sam googlao i vidim da nisam jedini iako se vecina tih negativnih komentara odnosi samo na sintetiku koja nije ispunila necije mokre snove. Kako mi nije ovo prvi susret s raid0 znam otprilike sto mogu ocekivati od toga a sto ne (pogotovo na onborad rjesenjima) i nemam takvih problema s psiholoske strane.
E sad, poanta threada je cisto da ako se netko vec s time susreo i zna za neko jednostavno rjesenje nesto napise. Inace, konacno cu moci mirne savjesti opet uzeti neku nforce plocu. Ionako me do sada zadrzavala jedino cinjenica da mi je s ovom sve radilo vise nego dobro i da bi to bilo bacanje love pogotovo uz ponudu nf ploca na trzistu.