View Single Post
Staro 09.10.2004., 10:53   #69
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ljubomora i zavist...

Meni se isto "zamjerio" WISP , 60kn flat-rate

Wireless zajednici je valjda ispod časti uzimati pristup NETu preko Wispa, a očito je da su se oni htjeli ubaciti u te vode i tu ih je WISP pretekao, nosevima paraju oblake i ponašaju se kao da je zrak njihov, prijete nekim "batinama" i ubijanjem signala ali na prijetnjama će i ostati jer nemaju muda za to...

I ja sam u "wireless zajednici" i uvijek sam za dijalog i dogovor jer nismo u kamenom dobu, ne vlada zakon jačega nego dijalog i kompromis...

Ali naravno mi smo na balkanu a tu genetiku je malo teže izliječiti, između redaka se uvijek može pročitat ono najgore što postoji u ljudima, ta vječna zloba,trulež i primitiva balkana....

Ni WISP nije nedužan pošto se ipak spustio na taj nivo da se prepire sa bangrom, što definitivno nije na nivou jednog ozbiljnog ISPa ,ali ruku na srce WISP još uvijek nije ozbiljan ISP, pati od dječih bolesti, ali je nedavno "cijepljen" i sada je sve OK, ako se uzme u obzir da je u pitanju djelo i rad jednog čovjeka mislim da mu treba skinut kapu, počeo je od 0 i mislim da zaslužuje malo razumijevanja i strpljenja (barem od strane svojih korisnika).

Rave On!