View Single Post
Staro 24.10.2009., 19:28   #1975
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Evo update-a na moju ballistix-links temu

Dakle, išao mi buraz danas u zg pa sam ga molio da ode i tamo, malo su ga našetali, prvo u servis, pa je tamo objasnio da to nije u redu jer se gubi skoro 50% vrijednosti memorije, pa je probao izvući popust na procesor kod prodavača u trgovini, međutim ništa nije uspio napraviti.

Na kraju sam mu rekao nek se vrati natrag u servis i kaže liku što radi tamo da mu vrati tih 310kn, i ako bude sreće da se nikad više ne vidimo, na što mu lik odgovara:
"oprostite, ja prvi puta nisam vidio, kolega koji vas je jučer zvao je tražio dodatnu korekciju cijene i odobren vam je puni povrat iznosa, što znači da dobivate 250kn po keksu memorije"
Opet buraz zove,šta sada, reko ništa, ako dobivaš puni iznos, uzmi mi odmah athlona II X4, nadoplati tih 319kn i bok

Athlon nakon flashanja biosa veselo kuca, ja sretan i zadovoljan

E sad, dali je to netko vidio šta sam pisao ovdje pa reagirao da ne otjera još jedng kupca, neznam.

Uglavnom rezime je slijedeći;
Sinoć sam razmišljao što bih i kako bih, bio sam na rubu toga da kažem burazu ako bude problema oko povrata punog iznosa da ih traži potvrdu o odbijanju isplate iste pa da odmah kopiram potvrdu i šaljem u DI.
Do 2h ujutro sam bio budan, i tako pričam sa curom i ona mi veli, nemoj se zezat, ako nebude dobio sve novce natrag načekat ćeš se dok se to riješi, bolje sada uzmi ono što možeš, više nemoj ići tamo i bok, ma reko to ću i napravit.
Na kraju se ipak eto završilo na obostrano zadovoljstvo, ja dobio puni iznos, i opet kod njih nešto kupio, meni drago, njima dobro