Citiraj:
Pa, mogli bi prvo za promjenu prestati zvati te salaveta tipkovnice Apple tipkovnice! Nismo na Jabucnjaku, pa ipak ne sramotite ovaj forum informacijskim rupama onih koji znanje vucu iz zadnje procitane Apple brosure
|
Osim što mi je jedna od boljih tipkovnica po kojima sam tipkao savršeno mi je dobra i cijena nije toliko posebna (uzimam DiNovo kao referncu 1000+ kn za tipkovnjaču je previše)
Citiraj:
Tvorac je Sony koji ih vuce pred kraj 2002.
|
Ovo i izgleda ok, samo niti sam ih vidio niti sam vidio da ih negdi ima za kupit, plus nisam nikad ni tipkao tako da neznam kakve su prema Appleu.
Citiraj:
Prvo ih je stavio na laptope pa je onda kasnije otislo na desktop tipkalice. No kako Sony sa nekim Vaio modelima opasno kopira Apple, onda se ne hvali time izvan Nipponije. Dok Apple opet treba najveceg majstora minijaturizacije zemlje izlazeceg Sony-a, pa trgovci i Apple prodavaci na kraju svode kao Apple. E pa nece mochi Syss i ostali
|
Njihov problem
Citiraj:
Probao sam prvu "Apple" salavetu i konstatirao kako su mi uvazene kolege Mac korisnici upravo dojavili da su spustili kriterije za 10 godina unazad. Jer samo nova generacija korisnika moze napraviti downgrade vlastite kvalitete unosa teksta i jos sami platiti za isti
|
Opet subjektivan dojam, jer sam probao masu ultra flat tipkovnica, onih IBM debelih i sl. Apple mi jednostavno paše + dizajn mi je isto pogođen.
Citiraj:
Ali dobro, povodljivost je vrlina u ovom slucaju. Htjede vam poruciti ako je vec morate imati - da BTC ima jednu od najboljih replika samo nemam pojma ima'de li tega kod nas. Sretno u tipk...u, cek to nije tipkanje.... hm? Sretno u tapkanju
|
Pa ovo je loša replika, izgleda preplastično