View Single Post
Staro 24.10.2009., 10:18   #1594
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
I to iskljucivo se moze zahvaliti ovoj generaciji konzola, inace bi sve vrvilo od Crysis kopija (pogotovo kada su vidjeli porazavajuce podatke o prodaji same crysis igre), kad je cak i Crytek sam odlucio zrtvovati neznam koliko resursa i dvije godine na optimizaciju engina za konzole , naravno veliki se porast slicica u sekundi ocekuje i na PC platformi radi toga , iako degradacija u vizualnoj kvaliteti itekako uocljiva....
iskreno, nisam primjetio ni da tih par zadnjih naslova nesto posebno lose izgleda. Nisam bas fan crysis grafike koja izgleda super kada stojis i gledas prasumu ali cak i na high postavkama pri kretanju neprestano gledas dijelove scenarija kako se spawnaju. I vjeruj mi, to me daleko vise zivciralo od losije grafike u bilo kojem drugom naslovu.
Dok mainstream grafe ne budu u stanju gurati takve naslove bez da LOD vec na 20m od igraca mora izbacivati elemente kako bi osigurao igrivost....takve grafika mi uopce ne treba.
A i moj komentar se uopce nije odnosio na to tko je i sto krivo za takvu situaciju vec cisto iznosenje cinjenice da ljudi uzalud se tu zivciraju koja grafa se clocka bolje za 20mhz kada ce im apsolutno sve raditi odlicno s bilo kojom od njih.
greg SE je offline   Reply With Quote